Smart Security for a Safer Tomorrow
Users
The SMS was sent successfully and the confirmation SMS was received from the device?
The user was successfully stored in user location .
The SMS was sent successfully and the confirmation SMS was received from the device?
The user was successfully deleted from user location .
The SMS was sent successfully and the confirmation SMS was received from the device?
کاربر گرامی:
قبل از استفاده لطفاً به نکات زیر توجه کنید:
- توجه کنید ممکن است در بعضی از تلفنهای همراه هنگام انتخاب هر دستور، کدی که در اپلیکیشن پیامکی شما قرار میگیرد تکراری باشد. برای حل این مشکل لازم است پس از انتخاب هر دستور، یا آن را ارسال کنید یا کد پیامکی را پاک کنید یا در گوشیهای آیفون کلید Cancel را بزنید یا در نهایت اپلیکیشن پیامکی گوشی را ببندید.
- برای بهروز شدن و رفع اشکالات این وباپلیکیشن میتوانید هر چند ماه یکبار کشها و کوکیهای این سایت را پاک کنید.
برای مشاهدهٔ آموزش این کار اینجا را انتخاب کنید.
کاربر گرامی:
لطفا نقش و جایگاه خود را در استفاده از دستگاه مشخص نمایید.
کاربری که شماره او در اولین حافظه دستگاه ذخیره شده است(حافظه شماره 00)، به عنوان مدیر دستگاه شناخته شده و امکان اضافه/حذف کردن کاربران و تغییر رمز مدیریتی دستگاه را دارد. انجام این کار مستلزم داشتن رمز مدیریتی دستگاه است.
- هر شخص دیگری هم با در اختیار داشتن رمز مدیریتی دستگاه قادر به اضافه/حذف کردن کاربران و تغییر رمز مدیریتی است ، از این رو در حفظ و نگهداری این رمز نهایت دقت را به عمل آورید.
- با انجام اضافه/حذف کاربران و یا تغییر رمز مدیریتی پیامکی جهت تایید انجام دستور از دستگاه به مدیر (حافظه شماره 00) ارسال میشود.